Parhaasta laadusta olevat 100 % luonnolliset kirsipuulastut. Niitä käytetään kaiken tyyppisten lihojen savustamiseen, oli kyseessä sitten sianliha, siipikarja tai riista. Maitsesavut antavat savustetulle tuotteelle omanlaisen maun. Yleensä niitä käytetään sekoitettuna leppä- tai pyökkilastuihin.
Borniak-puulastut takaavat parhaan laadun ja laitteen moitteettoman toiminnan. Lastut on valmistettu huolellisesti valitusta ja valikoidusta puusta, eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräisiä aineita. Lastut on murskattu tasaisesti. Puu on kuivattu hitaasti ennen murskaamista, säilyttäen 13 %:n kosteustason. Tämä varmistaa riittävän kosteuden parhaiden savustusominaisuuksien, kuten värin ja luonnollisen maun, esiintuomiseksi.
HUOM! Pitkään säilytettäessä lastut saattavat kuivua liikaa, mikä voi vähentää savun määrää. Suosittelemme tällöin kostuttamaan lastut hieman ennen käyttöä.
Kahden litran paketilla voi savustaa 8 tuntia. 50 litran suuresta pakkauksesta riittää noin 200 tunnin savustusgrillaukseen.